Roosendaalse picknickbox to go

10x picknickbox to go

Een gezellig gezinsuitje, smakelijke lunchdate met vrienden of even bijkomen op een mooi plekje na een fietstocht of wandeling. Deze zomer wordt extra leuk én lekker, met een rijkelijk gevulde picknickbox!

Onderstaande tien lokale ondernemers bieden picknicks aan die je bij ze op kunt halen. Ze zijn onder andere gevuld met diverse broodjes, snacks en dranken. Het enige dat jij hoeft mee te nemen is een kleedje, dat maakt picknicken namelijk nét iets leuker! Op zoek naar inspiratie voor een mooie picknickplek? Dan hebben wij hier nog wat tips voor je!

Bagels & Beans

De picknickbox van Bagels & Beans is tijdens openingstijden direct af te halen bij het afhaalloket in Winkelcentrum Roselaar of telefonisch te bestellen op 0165 328 725 en vervolgens af te halen. De picknickbox is gevuld met twee knoflookbagels die je zelf kunt beleggen met pesto creamcheese, mozarella, pijnboompitjes, basilicum, gerookte zalm, groene pesto, zongedroogde tomaat, tonijnsalade en/of hummus. In de box zitten ook twee smoothies aardbei/mango/banaan à €21,70 voor 2 personen.

Curry Masala

De picknickbox van Curry Masala is gevuld met Tapas Indian Thali: een combinatie van vlees-, vis- en kipgerechten met groenten à €30,95 voor 2 personen. Heerlijk om mee te borrelen of te dineren. De picknickbox  is telefonisch te bestellen via 0165 78 66 22 of per e-mail . De picknickboxen kunnen elke dag vanaf 16:00 uur opgehaald worden. Wil je jouw box eerder ophalen of bestel je meer dan drie picknickboxen? Geef je bestelling dan een dag van tevoren door.

Lunchcafé Lente

Bij Lunchcafé Lente kun je een picknickbox voor €15,00 per persoon ophalen en is te bestellen vanaf 2 personen. Gevuld met gazpacho, broodje gerookte kip met pomodori, bosui, spekjes en mosterdmayo of een broodje met humus met gegrilde groenten (vega), salade van watermeloen, rucola, feta en munt, miniquiche van gekarameliseerde ui en pomodori, een biosapje en een homemade notenchocoladekoek. Bestel de picknickbox minimaal één dag van te voren voor 17.00 uur via 0165 85 72 53. 

't Paviljoen

't Paviljoen biedt een goedgevulde box aan met verse jus d’orange, broodsnedes, gegrilde kip, gerookte zalm & eiersalade, jam & boter, mini muffin en fruit à €25,00 voor 2 personen. De picknickbox is een dag van tevoren vóór 17.00 uur te bestellen via [email protected] of via 0165 39 34 64

Stek

Bij Stek is de picknickbox gevuld met een heerlijk broodje met avocado om te delen, twee kleine smoothiebowls, twee kleine koffies of thee naar keuze, twee Tony Chocolonely chocolaatjes, twee plakken homemade cake en twee stuks fruit voor €25,00 voor 2 personen. Stuur de dag van tevoren vóór 17:00 uur een berichtje via Facebook of Instagram. Mailen kan ook: [email protected] De box kan tussen 12:00 uur en 14:00 uur opgehaald worden.

Brasserie T-Huis

Met de picknickbox het bos in? Ook dat kan! De box van Brasserie T-Huis kun je zelf samenstellen voor €12,50 per persoon. Kies uit een wrap kip pesto, wrap ham roomkaas of een sandwich gezond (voor zowel de wraps als sandwich zijn er vega opties mogelijk) en combineer dit met een flesje melk, water of jus d’orange. Daarnaast krijg je nog een vers stuk fruit en een lekkere versnapering. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen kiezen uit een boterham met ham, kaas, jam of hagelslag op bruin of wit brood met een Twist&Drink of een flesje water. Ook mogen ze aangeven of ze liever een zakje chips (paprika of naturel) of snoep lusten. De picknickbox is uiterlijk één dag van tevoren te bestellen via 0165 54 64 38 of per email: [email protected]  

De Torteltuin

In de picknickbox van de Torteltuin zit echt van alles: hartig, zoet, fruit, smoothie, homemade ice tea en meer! Wat het precies is, blijft nog een verrassing. De picknickbox kost €15,00 euro per persoon en is vanaf 2 personen te bestellen. Voor kinderen tot 10 jaar is er een kinderpicknick samengesteld à €10,00, zodat ook zij lekker kunnen smikkelen. Je kunt de picknickbox telefonisch bestellen via 06 37 28 12 13, waarna je deze op het door jou gekozen tijdstip kunt afhalen. Omdat alles vers wordt gemaakt, graag minimaal vier uur van tevoren bestellen. Eigenares Imke helpt je graag met tips voor de beste picknickplekjes! 

Coming soon...

De volgende lokale ondernemers komen zeer binnenkort met een picknickbox! Houd deze website óf hun kanalen goed in de gaten voor meer informatie.

Het wapen van Roosendaal

Milano

Bakkerij van den Bemd