Uit eten aan je eigen keukentafel

Uit eten aan je eigen keukentafel

Je kunt tijdens Kerst natuurlijk zelf in de keuken gaan staan. Uren zwoegen op het perfecte dessert, of een dag eerder beginnen om de smaak van je hoofdgerecht hélemaal juist te krijgen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de professionele chefkok's van verschillende horecagelegenheden voor je te laten koken. Wij delen een aantal tips met je!

Dit jaar kun je er ook voor kiezen om je kerstdiner te laten bezorgen en het zwoegen aan professionele koks over te laten. Er zijn genoeg restaurants in onze gemeente die de mooiste gerechten aanbieden die zeker niet misstaan op jouw feestelijk gedekte tafel. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende restaurants die thuisbezorgen. Voor een luxe kerst, een Spaanse kerst of de eenvoudige kerst. Er zit voor iedereen wat bij!

Voor de luxe kerst 

Denk je aan luxe dineren, dan denk je al gauw aan Restaurant Sistermans in Roosendaal, of Mijn Keuken in Wouw. Beide restaurants bieden de mogelijkheid om gerechten af te halen tijdens de feestdagen. Plaats op tijd je bestelling, dan weet je zeker dat je een luxe diner op tafel hebt staan tijdens de feestdagen.  

Buen apetito!

Tijdens de koude wintermaanden behoefte aan wat zomerse sferen? Zet dan wat heerlijke Spaanse gerechten op tafel! Bestel ze bijvoorbeeld bij het onlangs geopende Pinxos in de Raadhuisstraat, of bij La Cubanita. Je beleeft gegarandeerd een zonnige avond!  

Stel zelf je menu samen 

Je Kerstmenu zelf samen stellen kan ook! Bij het Hooihuis kun je helemaal zelf bepalen welke 4 gangen bij jou op tafel komen. Met keuzes voor vlees, vis en vegetarisch zet je iedereen een heerlijk kerstdiner voor!

Voor de lekker eenvoudige Kerstdagen

Natuurlijk is het leuk om flink uit te pakken tijdens Kerst, maar het hoeft zeker niet! Er is helemaal niets mis met simpele, maar zeker niet minder lekkere gerechten tijdens de feestdagen. Kies voor een heerlijke pasta of pizza van Hasta La Pasta in Roosendaal, of van Pastabar in Wouw, rijk belegde pannenkoeken (zowel in Roosendaal als in Heerle) of voor de klassiekers van De Sinjoor. 

Voor alle andere feestelijke dagen

Naast eerste en tweede kerstdag (en voor sommigen zelfs een derde kerstdag), zijn er nog volop andere dagen waarop het, juist nu, een goed idee is om eten af te halen. Ga voor een borrelplank van Chagall, een High Beer of High Tea van ’T Wapen van Roosendaal of de heerlijke vegan ontbijtjes en lunches van Stek. Iedere dag is een dag om eten af te halen, jezelf te verwennen én tegelijk lokale horeca te steunen!  

Uiteraard is dit slechts een greep uit het enorme aanbod aan afhaalmogelijkheden in onze gemeente. We hebben een overzicht van alle horeca uit Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage, Nispen en Moerstraten op onze website gezet. Kijk eens rond en plaats jouw bestelling op tijd. Smakelijke feestdagen gewenst!