Culinaire Roadtrip

Smaakbeleving op de Markt

Deze zomer toch op roadtrip? Het kan gewoon op de Markt in Roosendaal! Op de zondagen in augustus vindt hier namelijk een Culinaire Roadtrip plaats.

Voor het echte vakantiegevoel in eigen stad kan je alle zondagen in augustus deelnemen aan een culinaire roadtrip op de Oude Markt in Roosendaal. Tien horecaondernemers nemen je mee op reis langs verschillende landen met hun culinaire hapjes én drankjes.

Van echt Hollandse klassiekers naar gerechten uit alle windstreken. Iedere week wordt er een nieuwe hapjeskaart gelanceerd met bijzondere gerechtjes van dicht bij huis tot aan exotische bestemmingen. Een frisse pint, Belgische special of de perfecte Mojito horen daar zeker bij.

Maak een trip langs de verschillende zaken, rust regelmatig uit op een terras en geniet daarbij van gezellige live achtergrondmuziek. Het lazy sunday-gevoel krijg je er gratis bij. De 'roadtrip' begint om 14.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de Facebooksite van de Vereniging Horeca Oude Markt (VHOM) of op de sites van de deelnemende bedrijven: Dakota’z, De Sjoes, De Raatskelder, Bij Moeders, Chagall, New York, El Corazon, D’Ouwe Mart, Het Wapen van Roosendaal en D’r Neffe. Hier zijn ook flyers verkrijgbaar.