Cadeautips van lokale ondernemers

Cadeautips van lokale ondernemers

Wie zeker een hart onder de riem kunnen gebruiken dit jaar zijn de lokale ondernemers. Met een beperkt aantal klanten in hun winkel en een teruglopend aantal bezoekers kunnen zij zeker een steuntje in de rug gebruiken. Check daarom onderstaande cadeautips van lokale, Roosendaalse ondenemers.

Deze winter kunnen de lokale ondernemers in onze gemeente een flink steuntje in de rug gebruiken. Allemaal werken ze keihard om dit lastige jaar hun hoofd boven water te houden. En dat doen ze op een ontzettend mooie manier! Van thuisbezorgen, afhalen, tot speciale acties om hun waren aan te prijzen, initiatieven zijn er volop. Roosendaal mag trots zijn op de ondernemers in haar gemeente! Wij geven hier een aantal bijzondere cadeautips waarmee je ondernemers een hart onder de riem steekt.  

Cadeautip 1 – Decoratie & accessoires met een glimlach 

Op zoek naar unieke cadeautjes? Bijzondere accessoires en sfeervolle decoratie voor in je huis? Of dat van je vriend, vriendin, moeder, buurman of zus? Bij Simpel & Puur uit de Wouwse Plantage vind je gegarandeerd voor iedereen een perfect cadeautje!  

Cadeautip 2 – Groen is altijd goed 

Planten zijn hipper dan ooit! En wil je naast een plant ook nog sfeervolle decoratie voor in je huis plus een goed advies ontvangen? Loop dan zeker eens langs bij ’t Bloemen Huis in de Passage. De ruime winkel staat vol met mooie spullen die stuk voor stuk een perfect kerstcadeau zijn! 

Cadeautip 3 – Altijd goed: Een boekengeschenk 

Ondanks de opkomst van de e-reader gaat er niets boven een écht boek. Het voor de eerste keer openslaan van de bladzijdes, de geur van écht papier, het makkelijk kunnen terugbladeren; need we say more? En ook het uitzoeken van een boek kan een echt feestje zijn. Voor het perfecte boekengeschenk kan je terecht bij Het Verboden Rijk in de Passage in Roosendaal. Snuffel rond (op veilige afstand) en vraag advies aan het personeel om het beste cadeau voor de feestdagen te scoren.

Cadeautip 4 – Verwen jezelf (of een ander) 

Een massage, gezichtsbehandeling of heerlijke beauty verwendag. Klinkt allemaal goed toch? Met een cadeaubon van Schoonheidsinstituut Nouvelle kan je de ontvanger van je geschenk zijn of haar eigen cadeau laten bepalen. Heerlijk toch?

Cadeautip 5 – Sieraden voor jezelf en je huis 

Gelegen tussen de Oude Markt en de Nieuwe Markt ligt Kukki. In deze winkel vind je unieke spullen voor je huis en voor jezelf. Kelim vloerkleden, clutches of sieraden; allemaal uniek én handgemaakt. Bezoek de winkel of de webshop voor een mooi kerstcadeau.

Cadeautip 6 - Een sportief cadeau

Net voor de feestdagen komt ook Zwembad de Stok  met een origineel cadeau: Vanaf nu verkopen zij namelijk cadeaubonnen. Vanaf € 5,50 en gezellig ingepakt met een leuke strandbal is dit een perfect cadeau voor een actief persoon. Bestellen kan door ze te bellen op 0165 585959.

Dit zijn ze, onze 6 cadeautips voor de feestdagen. Uiteraard zijn er nog volop andere, lokale ondernemers in Roosendaal met nóg meer mooie producten die het perfect doen als cadeau tijdens de feestdagen. We hebben alle winkels in onze gemeente op onze website opgenomen. Op zoek naar een cadeau van onze lokale ondernemers? Check dan deze pagina voor een overzicht.